RING OSS - 031-311 33 38

Asfalt Göteborg

RING OSS - 031-311 33 38

Om oss

Vacker sommarväg i Sverige

Asfalt & Mark i Väst AB är ett välkänt och omtyckt företag med mer än 50 års erfarenhet av asfaltering. Vi arbetar med allt från stora företag till privatpersoner. Hos oss kan du som kund känna dig nöjd med att våra goa gubbar hjälper dig med allt från förarbete och markjustering till färdiglagt asfalt i Göteborg och Lerum och omnejd. Vi har dessutom certifiering inom AAA samt ISO.

        

Kontakta oss om du behöver hjälp med stenläggning eller att lägga asfalt i Göteborg och Lerum med omnejd.

Vi hjälper er att lägga asfalt i Göteborg och Lerum med omnejd

Vår verksamhet har utgångspunkt i Allingsås men vi utför arbete i hela Västra Götaland. Oavsett om du är privatperson och företag kan vi hjälpa dig med att lägga asfalt i Göteborg. Vi har dessutom ett brett utbud av utrustning, egen verkstad och personal med flera års erfarenhet. Allt till goa priser som inte kostar skjortan. 

Våra tidigare kunder är allt från offentliga beställare, bygg- och instrustri samt vägföretag och privatpersoner. För oss är inget uppdrag för stort eller för litet för att ta sig an och vårt jobb tar inte slut förrän våra kunder är nöjda med resultatet av asfalt i Göteborg. Vår höga kundservice har även gjort oss till ett mycket omtyckt företag med fina recensioner. Låt oss hjälpa er lägga asfalt i Göteborg!  

Alltid kostnadsfri offertförfrågan

För att du som kund ska känna dig trygg med att anlita oss erbjuder vi alltid våra kunder en gratis offerförfrågan. Om du som kund vill så åker vi gärna ut till platsen och gör en bedömning av vad arbetet kan komma att kosta redan innan vi skickar iväg den kostnadsfria offerten. Vi tror att öppenhet i processen är viktigt och därför kan vår utbildade personal kontrollera platsen innan arbetet för att kunna ge en så korrekt offert som möjligt. En rättvis prisbild gör även att du som kund slipper oväntade kostnader längs vägen. Skulle du även behöva hjälp med markjustering och förarbete innan vi lägger asfalt i Göteborg och Lerum kan vi även hjälpa till med den biten.